Bejelentkezés

Apponyi Kiskastély

Továbbküldés Megosztás FaceBookon

Elérhetőségek

Cím:
7057 Medina
Rákóczi F. u. 21.
Telefonszám:
+36 30 860 95 64
E-mail cím:
Honlap:
Facebook:
Térkép:
Térkép
<
>

Általános információk

Típus:
étterem
Konyha jellege:
nemzetközi
SZÉP kártya:
-
Erzsébet utalvány:
-

Szolgáltatások

Asztalfoglalás

arrow A foglalás elküldéséhez kattintson a gombra, majd töltse ki az űrlapot.
Az Ön neve
E-mail címe
Telefonszám
Dátum
Időpont
óra
perc
Létszám
Egyéb megjegyzés
Captcha
 • Képzelje el, ahogyan kiveszi a kemencénkből a frissen sült, aranybarna ropogós házikenyeret… Ugye érzi már az illatát?
  Kitűnő séfünk a kemencében sült házikenyér variációk mellett, kemencében sült vaddal és hallal kápráztatja el ízlelőbimbóit. Igényesen felszerelt konyhánkban a legkifinomultabb receptek is életre kelnek. A kastély melletti biofarmról származó, mindig frissen vágott mangalica, bárány és baromfik egyedülálló minősége az Ön tányérjában fog bizonyítani: valódi, harmonikus ízek és mindez teljesen vegyszermentesen, természetesen!
  A biofarm zöldségei és gyümölcsei, frissen szedett fűszerei – a múlt elfeledett ízei – gasztronómiai élménnyé nemesülnek. Szezonális alapanyagok, helyi specialitások, az Apponyiak kedvencei adják kínálatunk gerincét; de mindig gondolunk a vegetáriánus konyha követőire is.

  Az étterem
  A néhai Vadászlak épületében volt a kocsiszín is: hintók, paripák. A lóistálló pajta szerű jellegét megtartottuk. Most lovak helyett lóerők lakják: öt angol luxus veteránautó a '60-as évekből. Az előttük lévő asztaloknál a vacsora különleges élmény.
  Az étterem másik része a kastély hangulatát idézi: antik bútorokkal, szőnyegekkel, festményekkel. Kellemes időben a teraszon terítünk. Éttermünk pici és barátságos, családi és céges ünnepi alkalmakra maximum ötven fő befogadására alkalmassá tehető.
  Az érintetlenül megmaradt nyitott konyha kandallóként lobogó tüze előtti beszélgetés, falatozgatás, borozgatás élményének Ön sem tud majd ellenállni.

Hozzászólások

Itt hagyhatsz üzenetet az étteremnek vagy véleményezheted azt. A hozzászólások adminisztrátori jóváhagyás után kerülnek csak ki!

Hozzászólás elküldéséhez be kell jelentkezned!

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés