Bejelentkezés

Hilltop Borászat

Továbbküldés Megosztás FaceBookon

Elérhetőségek

Cím:
2544 Neszmély
Melegeshegy
Telefonszám:
+36 (34) 550 450
E-mail cím:
Honlap:
Térkép:
Térkép
<
>

Általános információk

Típus:
borház, pincészet
Konyha jellege:
magyar-magyaros
SZÉP kártya:
-
Erzsébet utalvány:
-

Szolgáltatások

 • Rajtunk igazán nem múlik!

  Örömmel várjuk borkóstolóra, ebédre, vagy vacsorára, bortúrára, lovaglásra vagy biciklis kirándulásra Neszmélyen. A Budapesttől mindössze 75 kilométerre levő - Tata melletti - lankás hegyvidék Magyarország tradicionális bortermelő vidéke. Kikapcsolódás, csodálatos dunai panoráma, utolérhetetlenül szép naplemente, nagyszerű étterem, változatos szabadidős programok - és természetesen a Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem vidám csapata - várják önt egész évben.

  Ínycsiklandozó ételek

  A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. A neszmélyi borászat ékessége a Dunára néző dombon épült étterem és borhotel. Az ételek varázslói személyesen ügyelnek arra, hogy a zamatos borokhoz illő étkek kerüljenek a vendégek elé. Az étterem a magyar konyha legjobb hagyományait követi, helyi specialitásokkal kiegészítve. A teraszról és a hotel szobáiból páratlan - majd 30 km hosszú - dunai panoráma tárul a látogató elé: lankás dombok, csillogó víz, gondosan művelt szőlőtőkék.

  Hagyományos szüreti mulatságok mellett egész évben borkóstoló túrákkal várjuk kedves vendégeinket. A látogatókat alkalmanként Kamocsay Ákos főborász kalauzolja. A neszmélyi dombok között vezető nemzetközi kerékpárút a sportág szerelmeseinek kedvelt célpontja. A közeli Tatán uszoda és gyógyfürdő, Dunaalmáson lovaglás, a környező erdőkben vadászat, a mindössze két kilométerre lévő Duna-parton pedig vízisportok várják a kikapcsolódásra vágyókat.


  Borok - Ételek - Kikapcsolódás - Neszmélyi borászat

  Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss esőt és a termékeny földet rejtik a palackban. Bortúráinkon, éttermünkben és borászatunkban megízlelheti és felfedezheti a neszmélyi borászat remekeit - különleges környezetben, nagyszerű étkek társaságában. Neszmélyen a szakértelem, a szép iránti vonzódás és az élmény tisztasága várja önt.
  Neszmély megér egy estet! Vagy egy napot.... esetleg többet is!

Hozzászólások

Itt hagyhatsz üzenetet az étteremnek vagy véleményezheted azt. A hozzászólások adminisztrátori jóváhagyás után kerülnek csak ki!

Hozzászólás elküldéséhez be kell jelentkezned!

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés