Bejelentkezés

Anonymus étterem

Továbbküldés Megosztás FaceBookon

Elérhetőségek

Cím:
1146 Budapest
Kós Károly sétány 1.
Telefonszám:
+36 1 363 59 05, +36 1 422 14 78
E-mail cím:
Honlap:
Térkép:
Térkép
<
>

Általános információk

Típus:
étterem
Konyha jellege:
nemzetközi
SZÉP kártya:
-
Erzsébet utalvány:
-

Szolgáltatások

Asztalfoglalás

arrow A foglalás elküldéséhez kattintson a gombra, majd töltse ki az űrlapot.
Az Ön neve
E-mail címe
Telefonszám
Dátum
Időpont
óra
perc
Létszám
Egyéb megjegyzés
Captcha
  • Magyarországon páratlan látványosság a hazai híres építészeti nevezetességek hű másolatainak egy részét magába foglaló Vajdahunyadvár, amely a fővárosban a Városliget szívében található. A több mint egy évszázados patinás épületegyüttesben, a vár oldalában a Jáki kápolna mögött, a Városligeti tó partján, árnyas fák ölelésében fedezhető fel az Anonymus étterem. Nyáron az étterem romantikus környezete, a hatalmas várfalak, a tavat övező buja növényzet, a vízen békésen ringatózó fel-fel hápogó vadkacsák, olykor felbukkanó, halkan suhanó csónakok egészen különleges hangulatot árasztanak. Télen az étterem vastag középkori időket idéző várfalai, meghitt belső terei ideális hátteret nyújtanak a gasztronómia hódolóinak a különleges ínyencségek élvezetéhez.

    A Vajdahunyad várában az Anonymus éttermet számtalan nevezetesség veszi körbe, ezért, - s speciális híres magyaros ételeket is tartalmazó kínálata miatt  hazai és külföldi vendégek egyaránt szívesen látogatják. Szomszédságában található a Hősök tere, a Műcsarnok, a Széchenyi Fürdő, a Szépművészeti Múzeum, a Fővárosi Állat-, és Növénykert, a Vidámpark és a Nagycirkusz is. A hely tömegközlekedéssel is pl. az M1-es metróval, több trolibusszal, gépkocsival a külvárosból vagy Gödöllő felől az M3-as autópályáról könnyen megközelíthető. Autóval korlátlanul, s térítésmentesen meg lehet állni a közeli Dózsa György úton, ahonnan hatalmas árnyas platánfák alatt néhány perces sétával, a tavon úszkáló vadkacsákat megcsodálva, egy kis hídon az Anonymusba juthatunk.

    Az étterem belső terei a borozóval együtt egyszerre kb.60-70 fő vendéglátását teszik lehetővé, a hangulatos teraszon ez tavasztól őszig további közel 100-vel bővül. A vendéglátóhely üzleti ebédeknek, vacsoráknak, különböző rendezvényeknek, borkóstolóknak, - a házasságkötőknek is a kedvencével, a gyönyörű Jáki kápolnával a háta mögött - esküvőknek, romantikus találkáknak egyaránt kiváló. Felkészült, több nyelven beszélő személyzet, 4 nyelvű étlap, különböző menük, színvonalas konyha, - csábító gasztronómiai ínyencségekkel, s kedvező árakkal, - különleges zenei kínálat, és igény szerint rendezvényszervező kolléga várja a kedves vendégeinket.

    Munkatársaink egyedi elképzeléseket is örömmel, s rugalmasan fogadnak, és mindent megtesznek azért, hogy a hozzánk betérők a program végén egy feledhetetlen élménnyel gazdagodva, jóllakottan, s elégedetten távozzanak. A honlapunkhoz kellemes böngészést kívánunk, s a helyszínen egész évben minden nap 11-24 óráig szeretettel várjuk vendégeinket személyesen, vagy azt megelőzően telefonon esetleg e-mailen.

Hozzászólások

Itt hagyhatsz üzenetet az étteremnek vagy véleményezheted azt. A hozzászólások adminisztrátori jóváhagyás után kerülnek csak ki!

Hozzászólás elküldéséhez be kell jelentkezned!

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés