Bejelentkezés

Magazin

Kiemelt szerepben a magyar borok Moszkvában...

Magyarország lesz az egyik kiemelt vendége a moszkvai Arany Ősz élelmiszeripari kiállításnak október 8-12. között.

Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál Siklós...

Idén tizenkettedik alkalommal rendezik meg Siklóson a szüreti hagyományokat ápoló színvonalas gasztronómiai rendezvényt, a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivált.

Alakor-elkészült az első magyar biosör...

Az első hazai biosör nemcsak vegyszermentes, hanem antioxidánsokban, nyomelemekben is gazdagabb a többi sörnél; az egysoros búzából (alakorból) főzött Alakor sört csütörtökön mutatták be a projektben közreműködő Corvinus Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékén.

A tészta alapvető böjti étel...

A húsvét nemcsak a kereszténység, a tavasz legnagyobb gasztronómiai ünnepe is. Az ünnepkör kialakulása óta megszámlálhatatlan étkezéshez fűződő hagyomány kötődik hozzá, melyek a Nagyböjti időszak elején, húsvét vasárnapja előtt hat héttel kezdődnek el.

Hétvégén Biriben a beré....

Két és fél mázsa burgonyából sütnek lapcsánkát a Tócsni Fesztiválon szombaton a Nyíregyházához közeli Biriben, ahol a térség legnagyobb ingyenes könnyűzenei programja is várja az érdeklődőket.

Luxuskávézót vett a Louis Vuitton Milánóban..

Többségi tulajdont szerzett a világ egyik legnagyobb luxuscikk-csoportja, a LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton a milánói Pasticceria Confetteria Cova luxuskávézóban és -cukrászdában.

Rezgő villa segíthet a lefogyásban...

Speciális rezgő villa jelentheti a megoldást a túlsúllyal küzdők számára - legalábbis kifejlesztői szerint.

A japán luxus marha...

Csak legenda a masszázs és a sör! Az ellenőrzött minőség, az ügyes marketing és a korlátozott terjesztés hármasán alapul a japán Kobe marha sikere. A luxushús kilójáért 150 ezer forintnyi jent is megadnak - a Figyelő cikke Japánból.

Megnyílt a 180. müncheni Oktoberfest...

Megnyílt szombaton Münchenben az Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztivál.

VI. Győri Bornapok és Gasztronómiai Fesztivál

Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a Győri Bornapok, Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál, melyet idén 2013. augusztus 22. és 25. között tartunk meg.A fesztivál, mely elsősorban a borok világába vezeti be a látogatókat, Győrben, a megújult Széchenyi tér és a Czuczor Gergely utca területét változtatja át hangulatos borozóvá, kiskocsmává, ahova érdemes betérni, poharazgatni és falatozgatni. A négy napra 60 borászat költözik a városba szerte az országból.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés