Bejelentkezés

Magazin

Vegetáriánusoknak nyílik szupermarket Bécsben

A húsmentes táplálkozás híveit kiszolgáló szupermarket nyílik Bécsben.

Milyen tüneteket okoz az eperallergia?...

Rengeteg C-vitamin, magas vas-, kalcium-, magnézium- és alacsony kalóriatartalom. Színe, illata és zamata miatt az eper a nyár egyik legkedveltebb gyümölcse.Fogyasztjuk magában, kiváló turmix alapanyag, de számos ízletes süteményt, dzsemet is készíthetünk belőle. Kedvező tulajdonságai mellett az eper fogyasztása azonban kellemetlen tüneteket is okozhat.

Új Bailey's eredeti belga csokiból...

Az ír márka nagyszabású- közel 12 millió eurós- kampánnyal vezeti be új "Chocolat Luxe" nevű italát- egyelőre Nyugat-Európában.

Nemzetközi Tisza Halfesztivál Szegeden...

Ismét Nemzetközi Tisza Halfesztivált rendeznek Szegeden szeptember 6-tól, amelyre sok ezer vendéget várnak Magyarországról és a határon túlról.

Narancsbor az idei nyár szenzációja New Yorkban

Sokan szeretik a tiszta rosé bort, de idén nyáron New York éttermeiben a narancsboré/a színe miatt -Orange wine/ lesz a főszerep.

Citromos-fokhagymás kúra érelmeszesedés ellen...

Ha a test erei, az agyi vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből.

New York újabb Michelin-csillagos étterme..

New York idén is előrelépett a gasztronómiai ranglétrán: a Michelin útikalauz 2014-es kiadásában már 67 csillaggal jelölt étterme van, eggyel több, mint az előző évben. Most első alkalommal egy koreai étterem is kétcsillagos lett.

Libamájfesztivál 2013...

Budapesten 2013. szeptember 6. és 8. között 5. alkalommal várja az ínyenceket a Libamájfesztivál. Az idei fesztivál kulináris élményei vidéki, családias hangulatot megidézve az Erzsébet téren érhetnek utol bennünket. Előkerülnek a régi illatos emlékek, melyek a nagyi ősrégi gyűrött receptjeit lengi körül.

Idén is lesz görögdinnye promóció...

Az idén is lesz promóciós kampány a magyar görögdinnye népszerűsítésére az áruházláncokban a három éve kezdődött együttműködési folyamat eredményeként.

Melyek a legegészségesebb élelmiszerek?...

Egy Németországban megjelent táplálkozástudományi könyv felsorolja a tíz legegészségesebb élelmiszert, melyek szervezetünk számára nélkülözhetetlenek.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés