Bejelentkezés

Magazin

Svájci vonaton nyit üzletet a Starbucks...

A kávézólánc tesztjelleggel boltot nyit egy vasúti kocsiban Svájcban.

Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban...

Az őszi pálinkakóstolás a Budai várban kezdődik! A tavaszi, belvárosi rendezvény után ősszel ismét Budapest egyik legimpozánsabb helyszíne ad otthont a Pálinka- és Kolbászfesztiválnak. A magyar párlatok mellett a látogatók idén a Karib-térség hangulatával és nemzeti italukkal, a rummal ismerkedhetnek meg./VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, október 3-6./

A milotai mézes grillázstorta az idei országtorta

A milotai mézes grillázstorta nyerte el idén a Magyarország Tortája címet, a ribizlihabos-almás réteges lett Magyarország cukormentes tortája, a Szent István-napi kenyér verseny győztese pedig a tönkölybúzás-joghurtos kenyér lett - jelentették be szerdán az augusztus 20-i ünnepi rendezvények szervezői.

A feketebors jótékony hatása az egészségünkre.....

A fekete bors az indiai fűszerút igazi kincsének számított. Az ébenfekete fűszer olyannyira keresett volt az ókorban és a középkorban, hogy a pénzt borsszemekkel lehetett helyettesíteni, és az adóktól kezdve egészen a hozományokig előszeretettel fizettek is vele. Mivel a fekete bors képes felerősíteni a lágy ízeket, és elkendőzni a frissesség hiányát, a hűtés és az egzotikus fűszerek nemzetközi kereskedelem révén történő elterjedése előtti időkben nélkülözhetetlen fűszerré vált.

Eladó London leghíresebb magyar étterme..

Eladó London leghíresebb magyar étterme, amely konyhája mellett a brit nagypolitika balszárnyának törzshelyeként is évtizedekig közismert volt.

Szürkemarha Vigadalom 2013 Budapest...

Szeptemberben három napon át minden a szürkemarhákról szól majd a Vajdahunyadvárban! A második alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál keretében élőállat-bemutatók, főzőverseny, kézműves és népművészeti vásár, a kóstolóasztaloknál szürkemarhából készült kolbászok, szalámik és sonkák, valamint válogatottan finom borok várják a látogatókat.

Egyre több bécsi kávéházban kell fizetni a csapvízért...

Egyre több bécsi kávéház és étterem szakít az eddigi szokással és az idáig ingyen felszolgált csapvizet is felszámítja vendégeinek.

Veszélyes igazság a gabonaszemek mögött...

Miközben egyre általánosabban elfogadott tény, hogy a fehér lisztből hiányoznak az olyan alapvető tápanyagok, amelyekre az emberi szervezetnek szüksége van, ugyanakkor az emberek nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel a teljes kiőrlésű gabonákról sem. Mindenki azt hiszi, hogy a teljes kiőrlésű gabonák tökéletesen egészséges alternatívát nyújtanak a finomított gabonákra, miközben valójában egy egész sereg veszélyt jelentenek ők is egészségünkre.

Háztartások részére, Heineken sörautomata..

A holland cég kávégépekhez hasonló sörcsapoló masinával rukkolt elő- és ígérete szerint "tökéletes" csapolt sör élményt nyújt majd a háztartásoknak.

22. BUDAVÁRI BORFESZTIVÁL...

Újra Borfesztivál a Budavári Palota teraszain! 2013. szeptember 11. és 15. között az ország legnagyobb borfesztiválja várja a borok barátait.

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés