Bejelentkezés

Magazin

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek...

A gyorsételek, a kínai és a kóser konyha, a legjobb borok, a kávék és Krúdy kocsmáinak világába kalauzolják el a gasztronómia iránt elkötelezett és a főváros legendáira kíváncsi érdeklődőket a Hosszúlépés csapatának őszi sétái.

Februári gasztroprogramok...

Disznóságok,téli ínyencségek,kocsonya,kolbász pálinka és bor is kóstolható országszerte februárban.

Michelin csillag csúcs Németországban...

Egy év alatt majdnem 40 vendéglő lépett elő a Michelin-csillagos éttermek közé Németországban, a legalább egy csillaggal rendelkező vendéglők száma pedig új történelmi csúcsra emelkedett az étteremkalauz csütörtökön Berlinben bemutatott 2014-es német kiadása szerint.

Érkezik az I love Sólyom ásványvíz..

A Sólyom és a Naturalle-termékeket forgalmazó Sales One Kft.-vel együttműködése által, már az üzletekbe kerültek a Sólyom logójával ellátott termékek, közöttük liszt, étolaj és szilvalekvár. A vállalat Facebook-on megjelent bejelentése szerint a cég a jövő héten kezdi az IloveSólyom márkájú ásványvizek szállítását is az országos elosztóraktárakba.

XVI. Séf- és Vendéglátós bál

Az MNGSZ Budapest és környéke régiója sok szeretettel vár minden érdeklődőt a már emblematikussá vált Séf- és Vendéglátós bálra, melynek helyszíne ezúttal a 100 éves Radisson Blu „Béke Szálló"

„Neked is egy Coca-Cola”: több mint 47 millió ...

A márka magyarországi kampánya során, az elmúlt négy hónapban, több mint 47 millió névvel ellátott üdítő készült.

Két kocsonyaünnep is lehet idén Miskolcon

A város önkormányzati cégei most először, a rendezvény ötletadói pedig tizennegyedik alkalommal tartanának rendezvényt a tél gasztronómiai jellegzetessége tiszteletére.

Mérgezést is okozhat a karácsonyi menü...?

A bejgli, a halászlé és a töltött káposzta szinte minden családnál előfordul ilyenkor karácsonykor. Az ünnepek alatt és után is érdemes azonban figyelni az élelmiszerek biztonságos tárolására és persze a higiéniára is. Mutatunk néhány tuti tippet.

A világ legerősebb szendvicsét, dupla kesztyűben készítik..

Egy brit étterem szolgál jelenleg a világ legcsípősebb szendvicsével, amely számszerűsítve 2,3 millió scoville erősségű. Ennél talán többet mond, hogy duplakesztyűben kell készíteni "önvédelemből".

Csipkebogyó pikniket rendeznek Tihanyban..

Csipkebogyó pikniket rendeznek szombaton a Tihanyi Piac Placcon széles gasztronómiai kínálattal és egész napos élőzenével a Tihany-rév melletti füves-fás terülen.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés