Bejelentkezés

Magazin

A legjobb baristák és bármixerek Bp-en...

Több kategóriában mérik össze tudásukat a legjobb baristák és bármixerek, valamint a Magyar Sommelier Bajnokság indulói a KávéBár Bazár show-n és kiállításon szombaton és vasárnap Budapesten, míg a rendezvény látogatói harminc kiállító több mint száz termékét - kávékat, borokat, párlatokat és kísérőfalatokat - kóstolhatnak végig.

PurPur,újfajta kenyér ősi gabonafajtából..

Az évszázadokon keresztül elfeledett és nem továbbnemesített purpur búza csak most fedte fel titkát, úgy különleges színével és történetével, mint értékes tartalmával. A teljes kiőrlésű kenyérben életre kel az erős-fűszeres íz, hosszan tartó frissesség és a természetes antocián hatás. Ízletes és egészséges.

Mikor lesz idén a Torkos Csütörtök?

2014-ben kilencedik alkalommal is megrendezik a Torkos Csütörtök akciót, amelynek időpontja idén március 6. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50 százalékos kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A Pénzcentrum.hu mutatja a részleteket.

Tízezreket várnak a kanizsai fánk fesztiválra

Nagykanizsa, 2014. február 14., péntek (MTI) - Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tízezreket várnak a nagykanizsai országos fánkfesztiválra, amelyre külföldi fánkkészítők is jelezték a részvételüket.

Finom ételekkel várják a sportolókat Szocsiban

Egzotikus ételekre nem kell számítaniuk a szocsi téli olimpián részt vevő sportolóknak, a szájízüknek megfelelően fognak nekik főzni - nyilatkozta  a lifenews orosz hírtelevíziónak a játékok tíz séfjének egyike.

Fontos tudnivalók a fagyasztott élelmiszerekről..

Miként képes a fagyasztás tartósítani és biztonságosan eltartani az élelmiszert?

 

 

 

 

 

 

 

 

A fagyasztás késlelteti a romlást és tartósítja az élelmiszert azáltal, hogy megelőzi a mikroorganizmusok elszaporodását, és lelassítja a romlást okozó enzimműködést. Amint az élelmiszerben lévő víz jégkristályokká fagy, elérhetetlenné válik azon mikroorganizmusok számára, melyeknek szükségük lenne rá szaporodásukhoz.

Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál...

Koncertekkel, színházi előadásokkal és interaktív foglalkozásokkal is várja a látogatókat a Jégvirág Fesztivál, valamint a Csokoládé Karnevál, amelyre február 15. és 16. között kerül sor a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

A szicíliai maffia osztrigával és pezsgővel dönt...

A szicíliai éttermek asztalainál szerveződik újra a Cosa Nostra bűnszervezete - írta a La Repubblica olasz napilap vasárnap a maffiózók pezsgős, osztrigás "üzleti" lakomáiról közölt cikkében.

Borok, pezsgők és hírességek...

10 Master of Wine, 160 kiállító, 1000 bor és pezsgő, hírességek boraiból összeállított Oscar Gala show, gasztronómiai különlegességek, valamint számos előadás jellemzi az idén 5. alkalommal rendezett VinCE Budapest Wine Show-t, Közép-Európa legnagyobb boreseményét.

Néma étterem hódít New Yorkban...

"Magyar ember evés közben nem beszél" - tartja a szólás, de mostantól ez igaz az amerikaiakra is, legalábbis egy New York-i étteremben, hetente egyszer. A néma vacsoráknak óriási a sikere.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés