Bejelentkezés

Új étterem nyílt...

Élmény-gasztronómia az Andrássy úton..

Élmény-gasztronómia az Andrássy úton..

Nemrégiben nyílt meg a La Perle Noire étterem az Andrássy Hotelben, a korábbi Baraka étterem helyén. A vendéglátóhely új koncepciót képvisel, a vendéglátást igyekszik élményszerűvé tenni.

Új színfolt Győr belvárosában:Gastro Bistro

Új színfolt Győr belvárosában:Gastro Bistro

Itt az ebédidő vagy vacsoraidő és nem tudod, mit egyél?Unod már a kebapot és pizzát ? Egészségesre, könnyűre , változatosra vágysz ?
Szerettünk volna Győrben egy olyan egyedülálló házhoz
szállításos konyhát létrehozni,ami mindazoknak szól, akik szeretnének egészséges és minőségi, változatos ételeket fogyasztani. Koncepciónk szerint a minőségi street food-ot kombináljuk a bisztrókonyha elemeivel , mindezt egyenlőre házhoz szállítással .

Megnyílt a Városligeti Café & Bár...

Megnyílt a Városligeti Café & Bár...

A Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított központi épületében szeptember 26-án hivatalosan is megnyitott a Városligeti Café & Bár.

Megnyílt a Baltazár a várban...

Megnyílt a Baltazár a várban...

A Zsidai család legújabb gasztronómiai kalandja - a Pierrot, a 21, a Pest-Buda, a Spíler és az ÉS után - a Baltazár egy űrt tölt ki Budapest életében: egy gasztronómiai élményközpont nyílt,  luxus boutique hotellel kiegészülve.

A Petrus jó híre máris szárnyra kelt..

A Petrus jó híre máris szárnyra kelt..

Megbúvó kis sziget, Párizst idéző hangulatú környék a dinamikusan fejlődő Ferencváros szívében. A Ferenc tér hangulatos parkja szomszédságában néhány nappal ezelőtt igazi gasztronómiai fellegvár nyílt meg, amelynek azonban hamarosan híre megy majd Budapest-szerte. Az étterem tulajdonosa, Feke Zoltán séf merész húzással döntött úgy, hogy új éttermét nem a divatos sétálónegyedek környékén nyitja meg, hanem egy kicsit szokatlanabb, de nagyon szerethető helyszínen. A tervek szerint az étterem maga is nagyon szerethető lesz, ezt belépés után azonnal megállapítja a látogató, hiszen olyan hangulat fogadja, hogy egy percig sem feszeng, hanem azonnal otthon érzi magát.

Újra várja vendégeit a 200 éves Baricska csárda..

Újra várja vendégeit a 200 éves Baricska csárda..

Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés  hagyományait,hírnevét.

Bellagio 2Go BBQ & Steak-Pécs

Bellagio 2Go BBQ & Steak-Pécs

Új étterem nyílt Pécs belvárosában.Egy fiatal testvérpár úgy döntött: valami újat hoz a baranyai megyeszékhely vendéglátóiparába. Fiatal koruk ellenére nagy múlttal rendelkeznek a vendéglátásban, hiszen több mint tíz éve foglalkoznak éttermek üzemeltetésével, Pécsett és a fővárosban is, ahol az utóbbi négy évben dolgoztak sikeresen.

A SonkaArcok-Gasztrobár...

A SonkaArcok-Gasztrobár...

Sikeresen zárta első, három hetes „warmup” tesztidőszakát a SonkaArcok elnevezésű delikát gasztrobár, saját megfogalmazása szerint: bárkonyha. Az ELTE Jogi karával szemben, a hajdani Lila Körte Café dizájncukrászda helyén megnyitott étterem új színt hoz a főváros gasztrokúlturális életébe.

Pihe-puha kényeztetés Budapest első libaéttermében...

Pihe-puha kényeztetés Budapest első libaéttermében...

A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen a melegséget sugárzó kemencében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra! A Dunyha Vendéglő a hagyomány minden elemét büszke karakánsággal viseli.

Kubai étterem nyílt a Fészek Klubban...

Kubai étterem nyílt a Fészek Klubban...

A Fészek Klubban nyílt a múlt hétvégén a dallamos nevű La Bodeguita del Medio (LBDM) kubai étterem. A tulajdonos cseh üzletembernek Prágában már van egy kubai étterme.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés