Bejelentkezés

Magazin

Új Gundel Szakácskönyv jelenik meg novemberben...

Új Gundel Szakácskönyv jelenik meg novemberben...

A fővárosi Gundel Étteremben ma is felszolgált ételek eredeti receptjeit és modernizált fogásokat mutat be a novemberben megjelenő Gundel Szakácskönyv, amelyet pénteken sajtótájékoztató keretében mutattak be Budapesten.

Johnnie Walker,Keep Walking,since 1820..

Johnnie Walker,Keep Walking,since 1820..

1820-ban egy fiatal vállalkozó, bizonyos John Walker a skóciai Kilmarnock városában megnyitotta saját vegyesboltját, melyben teafű keverékek előállításából nyert tapasztalatait felhasználva elkezdett whiskyket „blendelni", azaz házasítani, hogy vásárlóinak folyamatos magas minőséget és hosszú időn keresztül konzisztens ízvilágot tudjon biztosítani.

Halak és vadhúsok a Kézműves Magyar Ízek Vásárán..

Halak és vadhúsok a Kézműves Magyar Ízek Vásárán..

A vadhús és a hal kerül a középpontba a hatodik Kézműves Magyar Ízek Vásárán november 8. és 10. között Budapesten.

Mucho Burrito gyorsétterem-lánc Magyarországon..

Mucho Burrito gyorsétterem-lánc Magyarországon..

Ősszel nyitja meg első egységét Magyarországon a nevével ellentétben nem mexikói, hanem kanadai gyorsétterem-hálózat, a Mucho Burrito.

Így készül a szegedi paprika!...

Így készül a szegedi paprika!...

Évi 2500 óra forró napsütés, tápanyagokban gazdag, a Tisza hordalékával dúsított talaj, genetikailag nemesített vetőmag, és mintegy 250 éves tapasztalat. Ez a négy hozzávaló kell a világhírű szegedi paprikához.

Csabai kolbászfesztivál 2013.október 24-27.

Csabai kolbászfesztivál 2013.október 24-27.

Ki ne hallott volna már a Csabai kolbászról?  És legalább ennyien ismerik ennek a remek hazai ételnek a legrangosabb ünnepét a Csabai Kolbászfesztivált, amit persze hol máshol, ha nem Békéscsabán - a Városi Sportcsarnokban - tartanak évről évre az éhes látogatók nagy örömére.

Buddha-Bar Birthday Party...

Buddha-Bar Birthday Party...

1 éves lett a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace! A tavalyi Grand Opening Party egy éves évfordulóján, 2013. szeptember 20-án este 10-től hatalmas bulival ünnepeljük első születésnapunkat.

A jövő konyhája:Sous Vide otthoni kivitelben...

A jövő konyhája:Sous Vide otthoni kivitelben...

A Sous Vide (ejtsd: szuvid, magyarul vákuum alatt) egy  korszakalkotóan új konyhatechnikai eljárás, amely a sztárséfek konyhái után most már háztartási, otthoni kivitelben is elérhető. A sous vide-álást, mint főzési eljárást évtizedek óta alkalmazzák a neves séfek, ki halkabban, ki hangosabban és persze van olyan is, aki titokban. De most elérkezett az idő, hogy Sous Vide felrázza a kulináris világot és megjelenjen az egészségtudatos emberek konyháiban.A Sous Vide használata nagyon egyszerű, mindenki megpróbálhatja, s a siker garantált.

Tokaji Wine Boutique  nyílt Torontóban...

Tokaji Wine Boutique nyílt Torontóban...

Megnyílt Torontóban a Tokaji Wine Boutique Étterem pénteken, amely a kontinensen elsőként rendelkezik magyarországi pincészetek termékeinek értékesítésére szóló, illetve a kanadai piacon egyedüliként a magyar borok helyszíni forgalmazására szóló joggal.

Országos étterem hét...

Országos étterem hét...

A korábbi évekhez hasonlóan száznál is több közép- és felső kategóriás étterem különleges menüjét fogyaszthatják kedvezményes áron az ötödik Országos étteremhét vendégei október 14. és 20. között, a foglalásokat szerdától várják a részt vevő éttermek.

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés