Bejelentkezés

Magazin

A húsvéti sonka főzése...

A húsvéti sonka főzése...

Húsvétkor a tojásé és a sonkáé a főszerep, ezért fontos, hol vásároljuk, hogyan készítjük el és hogyan tároljuk az ünnepi menüt.

Indul a Pálinka Ország kóstoló  ...

Indul a Pálinka Ország kóstoló ...

Március 7-ig nevezhetnek a pálinkaházak a megmérettetésre. A verseny eredményeként május elejére létrejöhet a pálinkakiválóságok könyve.

 BaGaTech nemzetközi szakkiállítás Bp..

BaGaTech nemzetközi szakkiállítás Bp..

A BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást a piaci szereplők azon igénye alapján hoztuk létre, hogy olyan megújuló és Magyarországon eddig még egyedülálló rendezvényre van szükség, amely a pékszakmában és cukrászatban dolgozók mellett, a vendéglátóipar szakembereinek is szól.  /2014 március 6-8 Syma Csarnok Budapest/

Ehető QR kódok!

Ehető QR kódok!

Az okostelefonok elterjedésével a QR-kódok felhasználási lehetőségeinek csak a fantázia szab határt. Egyszer valaki agyából kipattant az ötlet: ehető papírra kell őket nyomtatni, és azóta egyre több élelmiszeren látni őket.

 

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás,hazai ízekkel

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás,hazai ízekkel

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a HUNGEXPO a korábbi FOODAPEST, UKBA és HOVENTA kiállítások partnereit.

Bővülést tervez a Foodpanda...

Bővülést tervez a Foodpanda...

Már közel 360 magyarországi étterem szolgáltatásai érhetők el a Foodpanda szolgáltatásával, az ételfutár szolgáltatást nyújtó cég az idén további bővülést tervez - közölte Csapó Zsolt, a Foodpanda HU Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Hogyan főznek a horoszkóp jegyek?

Hogyan főznek a horoszkóp jegyek?

Lehet, hogy nem hisz a jóslás technikákban és a horoszkópban, lehet hogy csak át szokott futni rajta a szemével vagy hangosan felolvassa a barátnőivel, szórakozásként.  Azonban az asztrológia elárulhat sok mindent rólunk és a szokásainkról, így az ételekkel és a főzéssel kapcsolatos szokásainkról is.A születési kártyán a következő módon tudjuk betérképezni az étkezésre és főzésre vonatkozó  tulajdonosságainkat.  Az Mars aspektusai az anyagcserét és a zsírégetést mutatják meg, az Uránusz a gyorsaságról és az idegességről árulkodik,  a Vénusz a cukorszinten és a zsírmennyiségen uralkodik, a Jupiter a növés és a terjeszkedés bolygója, a Szaturnusz az önmegtartóztatást és a csökkentést  ábrázolja, és végül a Neptunusz aspektusa felelős a rossz étkezésért.De előbb nézzük meg a csillagjegyek általános jellemzését a horoszkóp szerint:

 

Világújdonságok az idei Konyhakiállításon..

Világújdonságok az idei Konyhakiállításon..

A Las Vegas és Köln után Budapest ad otthont a számos technikai újdonságot  felvonultató Konyhakiállításnak, amelyet február 28. és március 2. között a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg.

Egyre több hamburgert esznek a franciák....

Egyre több hamburgert esznek a franciák....

Egyre több hamburgert esznek a franciák, de a gyorsétkezés legnépszerűbb terméke Franciaországban továbbra is a pékségekben vásárolható baguette-ből készült sonkás szendvics.

A Smirnoff vodka története...

A Smirnoff vodka története...

A Szmirnovok (mert akkor még így hívták a családot) a napóleoni háborúknak tulajdoníthatták első sikereiket, mert a megváltozott orosz világ valamivel bódítani akarta magát. Ez a valami Ivan Szmirnov gyümölcsízű vodkája volt, amely megadta a kezdő lökést, hogy a moszkvai kisüzem komoly lepárlóvá növekedhessék.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés