Bejelentkezés

Program

XI. Szentesi Lecsófesztivál

XI. Szentesi Lecsófesztivál

A Hunor Coop Zrt. szervezésében idén immáron tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a helyi tradíciókon és Hungarikumokon nyugvó Szentesi Lecsófesztivál. A rendezvény a régió egyik legjelentősebb eseménye, 2002-es indulása óta pedig Magyarország tíz legnagyobb gasztronómiai rendezvénye közé nőtte ki magát, amelyre az ország minden pontjáról, sőt, külföldről is érkeznek látogatók és lecsófőzők. 2002-ben a Hunor Coop Zrt. Családi napjának keretében rendezték meg az első Lecsófesztivált, akkoriban 36 bogrács vett részt a versenyben, 2010-ben már 255 bográcsban rotyogott a lecsó.

II.Budapesti sörfesztivál

II.Budapesti sörfesztivál

Nagyobb helyszínen, hosszabb ideig, több sörkülönlegességet kínálva tér vissza a kiteljesedett Budavári Sörfesztivál.

 

Mesterségek ünnepe Aug 17-20

Mesterségek ünnepe Aug 17-20

Töki pompos, dödölle, kürtőskalács. Sült kolbász, saslik, sertéscsülök. Étkek, amelyek sokak számára felidézik a Mesterségek Ünnepe semmihez sem hasonlítható, balzsamos nyárvégi hangulatát. Egy jó fröccs, egy jó hideg sör, vagy éppen házi szörp és az élmény szinte már nem is fokozható. Mert igen, a jó szórakozáshoz hozzátartoznak a finom falatok, s ezekben a hagyományőrzés négy napján sosincs hiány. Idén sem lesz, már lehet gondolkodni, hogy ki, mikor, hol mit kóstol, melyik kedvenc helyre tér vissza! Jó étvágyat!

 

MAGYAR ÍZEK UTCÁJA A BUDAI RAKPARTON

MAGYAR ÍZEK UTCÁJA A BUDAI RAKPARTON

A Magyar Ízek Utcája különlegességét az adja, hogy az idelátogató vendégek kizárólag olyan termékeket találhatnak a standokon, amelyek alapanyagukban, elkészítésükben, hagyományukban vagy újragondolásuk tekintetében a méltán híres magyar gasztronómia büszkeségei.

Füredi lazulás a parti sétányon

Füredi lazulás a parti sétányon

Huszonnégy borász, valamint kiskereskedők, pecsenyesütők és pálinkaházasok várják három héten át a Borhetek látogatóit. Egy fesztivál, ami több egy gasztronómiai eseménynél. A borvidék legjobb nedűi, - mintegy harminc fajtából származó, közel kétszázötven-féle, kizárólag a    füredi borvidéken termelt bor - sajátos hangulat a Tagore sétány platánjai alatt és balatoni panoráma. Minden este programok. Három hét vonulás a borházak között az Olaszrizlingtől a Muskotályig.

Debreceni Borkarnevál

Debreceni Borkarnevál

Augusztus első hosszú hétvégéjén a hagyományoknak megfelelően a magyar boroké a főszerep. Az Észak – Alföldi Régió legnagyobb borfesztiválján a Békás-tó idilli környezetében 10 magyar borvidék, 30 borászata mutatkozik be.

Anna-bál Balatonfüreden

Anna-bál Balatonfüreden

187. alkalommal kerül megrendezésre Balatonfüreden az Anna-bál. Látogasson el Balatonfüred reformkori városrészébe, és nézze meg az Anna-bál szépeit a kísérőrendezvényein. A bál Balatonfüred legrangosabb nyári eseménye./helyszín:2012. július 28.
Balatonfüred, Anna Grand Hotel

Ismét indul a Magyar Borok Útja Rallye

Ismét indul a Magyar Borok Útja Rallye

Bár a tavalyi verseny végén felröppent hír, hogy 2012-ben nem lesz Borok Útja Rallye, szerencsére Regőci Attila a verseny fő szervezője másképpen döntött. Igaz, még csak most ért véget a XVI. Regő-MAFC Teniszkupa, már javában zajlik a XVII. Magyar Borok Útja Rallye szervezése.

Lecsó és Fröccs piknik

Lecsó és Fröccs piknik

2012. Július 20 – 22. között lecsót – abból is a különlegeseket – és a hazai borászok boraiból készült fröccsöt kóstolhatnak a vendégek Budapesten, a Mikszáth tér – Krúdy utca közötti Palotanegyedben megrendezésre kerülő Lecsófröccs Pikniken.

BADACSONYI BORHETEK


BADACSONYI BORHETEK


Borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. Badacsony messze földön híres a boraival várják a borok szerelmeseit.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés