Bejelentkezés

Program

Csabai Kolbászfesztivál

Csabai Kolbászfesztivál

Ki ne hallott volna már a Csabai kolbászról?  És legalább ennyien ismerik ennek a remek hazai ételnek a legrangosabb ünnepét a Csabai Kolbászfesztivált, amit persze hol máshol, ha nem Békéscsabán - a Városi Sportcsarnokban - tartanak évről évre az éhes látogatók nagy örömére.

HOVENTA 2012

HOVENTA 2012

HOVENTA 2012-Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás :Hungexpo Bp.

Villányi Vörösborfesztivál Október 5-7

Villányi Vörösborfesztivál Október 5-7

A hagyományoknak megfelelően az idei évben is megrendezésre kerül a Villányi Vörösborfesztivál! 2012. október 5 – 7. között mindenkit szeretettel várunk városunk hangulatos rendezvényére, mely során a gasztronómia, a valódi értéket képviselő kézművesség, a kulturális programok és a zene karöltve, a vörösbor égisze alatt tartogat egy különleges hétvégét minden idelátogató számára!

Országos Étterem Hét

Országos Étterem Hét

Étkezni egy igazán jó minőségű étteremben általában drága, kivéve az Országos Étterem Hét ideje alatt, azaz 2012. október 15. és 21. között.

Mexikó beköltözik a Budai Várba...

Mexikó beköltözik a Budai Várba...

Magyarország legnemesebb pálinkái, egyedi ételkülönlegességek, latin-amerikai, vérpezsdítő zene valamint kulináris finomságok várják a látogatókat október 4-7 között a Budai Várban, ahová idén Mexikót és nemzeti italát, a tequilát hívták vendégségbe a fesztivál szervezői.

II. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál 2012. október 5-6-7. MALOM TÓ

II. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál 2012. október 5-6-7. MALOM TÓ

Pisztrángot enni érdemes, mert finom, és mert omega-3 zsírsavakban gazdag, ami akkor is jól hangzik, ha esetleg nem is tudjuk pontosan, hogy mit takar. És ha már pisztrángot eszünk, akkor érdemes érte Tapolcáig menni, ahol egy fesztivált kerekítenek köré..

Első Csigafesztivál Zalaszentgróton..

Első Csigafesztivál Zalaszentgróton..

Csiga-csiga-csiga! Nem csak franciáknak! Nagyon is itthon! Csigafesztivál Zalaszentgróton.
Egy kis info a fesztivál csigás választékából: Burgundi csigahús Vizi tormás mártásban, Főtt csigahús gombás-petrezselymes-fokhagymás szószban, Édes-savanyú csigahús, Magyaros csigapörkölt...
És az isteni BELGA csokitorta is várja az édes szájú vendégeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sztárséf: PHILIPPE - Le Belge 2012. október 6. Városi Sportcsarnok

Gasztronómiai kiállítók a Budavári Borfesztiválon

Gasztronómiai kiállítók a Budavári Borfesztiválon

Amikor a tenger megy a hegyre..Vendégeink nyári horvátországi emlékei elevenednek meg a díszvendég gasztro standjánál az idei fesztivál zenés szigetén, ahol a régiók jellemző alapanyagait, ételeit kínáljuk, hovatovább a kontinentális és a tengerparti horvát konyhát boronáljuk össze - egy ételen belül - neves magyar séfek előadásában. Öt napon át a frissen szelt dalmát sonka és a délszláv konyha emblematikus fogásai csábítanak. Egy lépésre tőlük a hozzájuk illő könnyű, horvát borok úsztatják meg a halat s mi jó falat és még temérdek felfedezésre váró íz invitálja a kalandra éhes látogatót.

Oktoberfest 2012 München

Oktoberfest 2012 München

A világhírű müncheni sörfesztivál minden évben szeptember végétől október első hétvégéjéig rendezik több millió résztvevővel.Idén szeptember 22-okt 7-ig.

 

Magyar Hagyományok Fesztiválja Győr

Magyar Hagyományok Fesztiválja Győr

Népzene, céhek felvonulása, mesterségek utcája, Pálinkafesztivál, Magyar Dal Napja várja az érdeklődőket Győr belvárosában.A Magyar Hagyományok Fesztiválja keretein belül számos látványos produkciót láthatnak az érdeklődők. A néptánc-fesztiválon összesen 400-450 táncos szerepel majd.

Látható lesz a céhek felvonulása, és a céhek utcája is, lesznek vásári komédiák és folkkocsma is. A Magyar Dal Napja keretében a Magyar Népzene Színpadán lépnek fel a fiatal tehetségek.

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés