Bejelentkezés

Program

Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny-Röszke

Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny-Röszke

Nemzetközi töltöttkáposzta-főző versenyt rendeznek szombaton a Csongrád megyei Röszkén; a gasztronómiai vetélkedőre több tucat csapat nevezett Magyarországról és a határon túlról.
A legtöbb versenyző helybéli vagy a környékbeli településekről érkezik a határ menti községbe, de a bográcsok mellé állnak többen a vajdasági Magyarkanizsáról, Horgosról, illetve a Temes megyei Végvárról is - közölte Borbásné Márki Márta polgármester az MTI-vel.

 Kékszalag vitorlásverseny-VinCe Balaton a hétvégén

Kékszalag vitorlásverseny-VinCe Balaton a hétvégén

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a Kékszalag vitorlásverseny kísérőrendezvényeként a VinCE Balaton borászati, gasztronómiai és szabadidős programot Balatonfüreden - közölték a szervezők az MTI-vel.

Egri bikavér ünnep....

Egri bikavér ünnep....

Ismét bikavérünnepet rendeznek Egerben: a jövő héten csütörtöktől vasárnapig immár tizenhetedik alkalommal tartják meg az eseményt a hevesi megyeszékhelyen. Idén 38 borászat, 21 étterem és tíz évjáratból mintegy százféle bor várja a látogatókat az Érsekkertben.

Balatoni Hal- és Borünnep 2013.

Balatoni Hal- és Borünnep 2013.

2013. június 20-23 között ez évben is megrendezésre kerül a Balatoni Hal és Borünnep Balatonfüred - Tihany - Csopak - Paloznak helyszíneken. A programsorozat célja, a kultúra, a bor- és gasztronómia minél szélesebb körben történő megismertetése.

Street Food Show 2013 Budapest

Street Food Show 2013 Budapest

Street Food Show 2013. május 10-12. között ismét, a már megszokott helyszínen a Hold utcai Vásárcsarnokban, gasztronómiai programok sokaságával várja azokat, akiket érdekel a főzés, szeretik a különleges vagy éppen egyszerűségében nagyszerű fogásokat és tudni szeretnék, hogy manapság melyek a legjobb és legszínvonalasabb helyek, ahová érdemes betérni, ha egy jót akarunk enni.
A Street Food Show kínálatában a hagyományos magyaros és „gyorséttermi” ételek mellett grill ételek, a francia, olasz és zsidó konyha specialitásai, friss ropogós pékáruk szerepelnek.
Újdonságként pedig két piac is csatlakozott: a Szimplakerti Háztáji Piac és a Budaörsi Halpiac.
A programok és a menük olvasgatása közben már is összefut a nyál a szánkban.

Részletek,résztvevők,program: http://www.diningguide.hu/foodshow2013/reszletes/etterem-informacio-8873

Budai Levesfesztivál: 2013. április 26. --28

Budai Levesfesztivál: 2013. április 26. --28

Az előzetesen meghirdetett időponthoz képest egy hét csúszással kezdődik Budapest első nagyszabású levesfesztiválja, ahol a legjobb hazai és nemzetközi leveseket, összesen mintegy száz féle különböző receptet szeretnének a látogatók előtt bemutatni.

XIV. Kisüsti Pálinka Fesztivál Gyula...

XIV. Kisüsti Pálinka Fesztivál Gyula...

14. alkalommal kerül megrendezésre a kerítésszaggatónak is "becézett" kisüsti pálinka fesztiválja. Gyula ad otthont a Magyar Országos Pálinka- és Törkölypálinka, Nemzetközi Gyümölcs- és Borpárlat Versenynek, a 14. Pálinkafesztivál keretein belül.

Belvárosi Sajtfesztivál 2013 Budapest

Belvárosi Sajtfesztivál 2013 Budapest

Belvárosi Sajtfesztivál 2013. április 12-14. között Budapesten az Erzsébet tér 13, Fröccs Teraszon. Egy fesztivál a sajtok, borok és pálinkák szerelmeseinek. Célunk felsorakoztatni hazánk és a világ sajtremekeit, minőségi pálinkákkal és borokkal kísérve, jazz zenével aláfestve. Egy fesztivál a sajt és a gasztronómia szerelmeseinek!

Hollókői Húsvéti Fesztivál...

Hollókői Húsvéti Fesztivál...

Húsvét ünnepén a falu apraja- nagyja díszes népviseletet ölt magára, s két napon keresztül megelevenednek a falu régi szokásai. Egész napos folklórprogram, népművészeti kirakodó vásár, kézműves bemutatók, gasztronómiai ínyencségek, gyerekjátékok nyújtanak gazdag programot a vendégeknek.

Kézműves Magyar Ízek Vására – Gasztropiac

Kézműves Magyar Ízek Vására – Gasztropiac

Immáron ötödször rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek Vásárát. Az eddigi vásárok sikerére jellemző, hogy 150 kiállító mutathatta be termékeit a mintegy 60.000 vendégnek.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés