Bejelentkezés

Program

Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban...

Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban...

Az őszi pálinkakóstolás a Budai várban kezdődik! A tavaszi, belvárosi rendezvény után ősszel ismét Budapest egyik legimpozánsabb helyszíne ad otthont a Pálinka- és Kolbászfesztiválnak. A magyar párlatok mellett a látogatók idén a Karib-térség hangulatával és nemzeti italukkal, a rummal ismerkedhetnek meg./VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, október 3-6./

Országos étterem hét...

Országos étterem hét...

A korábbi évekhez hasonlóan száznál is több közép- és felső kategóriás étterem különleges menüjét fogyaszthatják kedvezményes áron az ötödik Országos étteremhét vendégei október 14. és 20. között, a foglalásokat szerdától várják a részt vevő éttermek.

 

Csabai kolbászfesztivál 2013.október 24-27.

Csabai kolbászfesztivál 2013.október 24-27.

Ki ne hallott volna már a Csabai kolbászról?  És legalább ennyien ismerik ennek a remek hazai ételnek a legrangosabb ünnepét a Csabai Kolbászfesztivált, amit persze hol máshol, ha nem Békéscsabán - a Városi Sportcsarnokban - tartanak évről évre az éhes látogatók nagy örömére.

Szürkemarha Vigadalom 2013 Budapest...

Szürkemarha Vigadalom 2013 Budapest...

Szeptemberben három napon át minden a szürkemarhákról szól majd a Vajdahunyadvárban! A második alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál keretében élőállat-bemutatók, főzőverseny, kézműves és népművészeti vásár, a kóstolóasztaloknál szürkemarhából készült kolbászok, szalámik és sonkák, valamint válogatottan finom borok várják a látogatókat.

22. BUDAVÁRI BORFESZTIVÁL...

22. BUDAVÁRI BORFESZTIVÁL...

Újra Borfesztivál a Budavári Palota teraszain! 2013. szeptember 11. és 15. között az ország legnagyobb borfesztiválja várja a borok barátait.

 

Nemzetközi Tisza Halfesztivál Szegeden...

Nemzetközi Tisza Halfesztivál Szegeden...

Ismét Nemzetközi Tisza Halfesztivált rendeznek Szegeden szeptember 6-tól, amelyre sok ezer vendéget várnak Magyarországról és a határon túlról.

Libamájfesztivál 2013...

Libamájfesztivál 2013...

Budapesten 2013. szeptember 6. és 8. között 5. alkalommal várja az ínyenceket a Libamájfesztivál. Az idei fesztivál kulináris élményei vidéki, családias hangulatot megidézve az Erzsébet téren érhetnek utol bennünket. Előkerülnek a régi illatos emlékek, melyek a nagyi ősrégi gyűrött receptjeit lengi körül.

Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál Siklós...

Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál Siklós...

Idén tizenkettedik alkalommal rendezik meg Siklóson a szüreti hagyományokat ápoló színvonalas gasztronómiai rendezvényt, a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivált.

Hétvégén Biriben a beré....

Hétvégén Biriben a beré....

Két és fél mázsa burgonyából sütnek lapcsánkát a Tócsni Fesztiválon szombaton a Nyíregyházához közeli Biriben, ahol a térség legnagyobb ingyenes könnyűzenei programja is várja az érdeklődőket.

VI. Győri Bornapok és  Gasztronómiai Fesztivál

VI. Győri Bornapok és Gasztronómiai Fesztivál

Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a Győri Bornapok, Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál, melyet idén 2013. augusztus 22. és 25. között tartunk meg.A fesztivál, mely elsősorban a borok világába vezeti be a látogatókat, Győrben, a megújult Széchenyi tér és a Czuczor Gergely utca területét változtatja át hangulatos borozóvá, kiskocsmává, ahova érdemes betérni, poharazgatni és falatozgatni. A négy napra 60 borászat költözik a városba szerte az országból.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés