Bejelentkezés

Program

Győri Adventi Vásár 2015

Győri Adventi Vásár 2015

Medvehagyma-fesztivál,Orfű..

Medvehagyma-fesztivál,Orfű..

Különleges ételekkel és színes, érdekes programokkal várja vendégeit a 11. Medvehagyma Fesztivál, amelyet április második hétvégéjén rendeznek meg a Pécshez közeli Orfűn.

BÁBOLNAI SONKAFESZTIVÁL Április 12 - 13.

BÁBOLNAI SONKAFESZTIVÁL Április 12 - 13.

Egy rangos verseny és fesztivál, melyen a sonkák feszülnek egymásnak. 2014. április 12-13-án nyolcadik alkalommal rendezik meg Bábolnán a Sonkafesztivált. A lovaspálya mellett megrendezendő gasztronómiai eseményen magyaros vendéglátás, izgalmas gasztro versengések és kézművesvásár várja a látogatókat.
A különleges fesztiválhangulatról a programok szervezésével a Magyar Sonkalovagrend gondoskodik.

Magyar Ízek Vására: Sajtra Magyar!

Magyar Ízek Vására: Sajtra Magyar!

Március 29-30. között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ízek Vására a Millenáris „B” csarnokában, amelynek idei központi témája a minőségi kézműves tejtermékek, azon belül is a sajtkészítmények. A korábbi hagyományokhoz hűen az eseményen hazánk 150 kistermelője képviselteti magát, akik többek között olyan különlegességekkel készülnek majd, mint az igazi házi készítésű túrórudi, a különféle bivalytej készítmények, vagy a frissen köpült vaj.

Duna Parti Piknik a Bp Bálna területén..

Duna Parti Piknik a Bp Bálna területén..

Gasztronómiai és zenei élményeket ígér a Duna Parti Piknik.
Főzőverseny, egzotikus és tradicionális magyar ételek kóstolója, színielőadások, könnyűzenei koncertek és utcabál várja az érdeklődőket csütörtöktől vasárnapig az I. Budapesti Duna Parti Piknik elnevezésű rendezvényen a Bálna Budapest egész területén.

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás,hazai ízekkel

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás,hazai ízekkel

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a HUNGEXPO a korábbi FOODAPEST, UKBA és HOVENTA kiállítások partnereit.

A miskolci kocsonyafesztivál története..

A miskolci kocsonyafesztivál története..

Az Észak-magyarországi régió, s ezen belül Miskolcról és térsége népszerűsítéséből kiinduló „Vendégségben Miskolcon” programsorozat (1999) kiemelkedő rendezvénye, a Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál mára egy egyedülálló, kiemelkedő látogatottságú és elismertségű országos rendezvény.

 

Világújdonságok az idei Konyhakiállításon..

Világújdonságok az idei Konyhakiállításon..

A Las Vegas és Köln után Budapest ad otthont a számos technikai újdonságot  felvonultató Konyhakiállításnak, amelyet február 28. és március 2. között a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg.

A  legjobb baristák és bármixerek Bp-en...

A legjobb baristák és bármixerek Bp-en...

Több kategóriában mérik össze tudásukat a legjobb baristák és bármixerek, valamint a Magyar Sommelier Bajnokság indulói a KávéBár Bazár show-n és kiállításon szombaton és vasárnap Budapesten, míg a rendezvény látogatói harminc kiállító több mint száz termékét - kávékat, borokat, párlatokat és kísérőfalatokat - kóstolhatnak végig.

 BaGaTech nemzetközi szakkiállítás Bp..

BaGaTech nemzetközi szakkiállítás Bp..

A BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást a piaci szereplők azon igénye alapján hoztuk létre, hogy olyan megújuló és Magyarországon eddig még egyedülálló rendezvényre van szükség, amely a pékszakmában és cukrászatban dolgozók mellett, a vendéglátóipar szakembereinek is szól.  /2014 március 6-8 Syma Csarnok Budapest/

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés