Bejelentkezés

Friss

Firenzei csere-bere étterem...

Firenzei csere-bere étterem...

A pénz mellett szinte bármit elfogadnak fizetségként abban a firenzei étteremben, amely annak ellenére, hogy még meg sem nyílt, máris hetekre előre teltházas. Olaszországban a gazdasági válság hatására terjedésnek indult a cserekereskedelem.

Édes Napok Budapesten

Édes Napok Budapesten

Az Édes Napok egy óriási esemény, különleges nemzetközi találkozóhely a csokoládékészítők, cukrászok és édességgyártók számára, a Budai Vár fantasztikus helyszínén.

Indulhat a Hard Rock Eurovegas?

Indulhat a Hard Rock Eurovegas?

350 szobás Hard Rock Hotel, 4000 fős rendezvényközpont, éttermek ( többek közt egy bajor sörkert,steakhouse és Hard Rock kávézó) , diszkó és egy las vegasi stílusu kaszinó épülhet fel - mindössze egy-másfél év alatt.

Le Diner en Blanc- vacsora fehérben

Le Diner en Blanc- vacsora fehérben

Világmozgalommá nőtte ki magát a Franciaországból indult Dîner en Blanc, a Vacsorák fehérben. Az internetes, mobiltelefonos szervezésű vacsoraestek Párizs után újabb és újabb európai, amerikai, ausztráliai városok különleges helyszínein tűnnek fel. Már Budapesten is kétszer terítettek a fehér vacsorákhoz.

Aqua Elixis,mint nemzeti üdítő?

Aqua Elixis,mint nemzeti üdítő?

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. egy éves fejlesztés eredményeként megalkotta, és ünnepélyes keretek között mutatta be csütörtökön a nemzet üdítőitalának szánt, szénsavas, frissítő hatású, Szentkirályi ásványvíz alapú üdítőt, amely 31 magyar gyógynövény felhasználásával készült és egy literes kiszerelésben hamarosan kapható lesz a boltokban – tájékoztatta a szerdai tájékoztatón az újságírókat Balogh Levente a cég tulajdonosa.

Stílusos Vidéki Éttermiség

Stílusos Vidéki Éttermiség

Mi is az a Stílusos Vidéki Éttermiség?
Több kiváló étterem összefogásával a Rosinante Szállodában 2012. februárjában valósult meg első gasztro-randevúnk, amely közel hozta egymáshoz az értő közönséget és a nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet.
A kezdeményezés olyan népszerűnek bizonyult, hogy 2012. szeptember 29.-én a perbáli Walter Vendéglőben ismét találkozót adunk egymásnak.

Street Food Show Bp

Street Food Show Bp

Legjobb hamburgeres, gyrosos, kínais, szendvicses, osztriga-kaviár-pezsgő, lángos, gofri, kézműves fagyi, bor, kézműves sör, kávé, 15 blogger, sztárséfek, vadonatúj éttermek, gyerekfőzőverseny – szeptember 7-9. között a Hold utcai Vásárcsarnok emeletén itt az első Street Food Show. A belépés ingyenes.

Kilós ár a tojásokra

Kilós ár a tojásokra

Hatályba lépett az a rendelet, miszerint a jövőben a tojások darabára mellett fel kell tüntetni a tojás kilónkénti árát is. Az új rendelkezés célja a fogyasztók jobb tájékoztatása.

 

Szabolcsi almás máktorta recept

Szabolcsi almás máktorta recept

Országtorta 2012 :Szabolcsi almás máktorta receptje

Befejeződött az idei aratás...

Befejeződött az idei aratás...

Az előzetesen várt 4 milló tonna őszi búza már a magtárakban van. A termés minősége jó, illetve kiváló - mondta Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára hétfőn az MTI-nek. A termés mennyisége megegyezik az előző évivel.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés