Bejelentkezés

Friss

Thanksgiving-Day, a Hálaadás ünnepe Amerikában

Thanksgiving-Day, a Hálaadás ünnepe Amerikában

A hálaadás egy olyan időszak az emberek életében, amikor mindent félretesznek, és pár napot hálaadással és ünnepléssel töltenek. Ezeket a napokat hálaadási tevékenységek jellemzik. Hogy megértsük eredetét és történetét, közel 400 évet kell visszalépnünk az időben, az 1620-as évig.

A Gustat Gasztro Színház bemutatkozik...

A Gustat Gasztro Színház bemutatkozik...

A Gustat Gasztro Színház 2012 őszén alakult. A Gustat szó latin eredetű, jelentése ízlelni.
Társulatunk célja olyan közösségi események létrehozása, melyben egyesítjük a csúcsgasztronómia és az interaktív színház élményét.

A párizsi Garnier operaház csokiból....

A párizsi Garnier operaház csokiból....

A Salon du Chocolat a világ legnagyobb, csokoládénak szentelt eseménye, melyet e kivételes és különleges étek rajongói egész egyszerűen nem hagyhatnak ki.

Jótékony árverés a Régi Posta étteremben

Jótékony árverés a Régi Posta étteremben

Tökös műalkotásokat vár a debreceni Régi Posta Étterem. Azt kérik az emberektől, dekoráljanak ki egy jókora tököt, s vigyék be hozzájuk, a Széchenyi utca 6. szám alá. A kiszínezett tököket kiállítják, majd a három legtöbb szavazatot kapó tök-mestermű alkotóját egyenként 30 ezer forinttal díjazzák.

A Boutiq Bar a világ 43. legjobbja

A Boutiq Bar a világ 43. legjobbja

Az október 8-14. között zajló London Coctail Week programjába illeszkedve ünnepélyes gálaesten hozták nyilvánosságra a világ 50 legjobb bárjának listáját, ekkor derült ki, hogy a 43. helyen a rangos társaságba egy budapesti koktélbár is bekerült. Az 1972 óta a Londonban megjelenő Drinks International szaklap által alapított szakmai elismerésre korábban nem hogy magyar, de még kelet-európai bárt sem jelöltek. Már csak ezért is nagy szó a magyar fővárosban található Boutiq’Bar World"s 50 Best Bars listás 43. helye (az európaiak között a 21.).

Mától nincsenek

Mától nincsenek "félkarú rablók" a vendéglátásban!

Budapest, 2012. október 2., kedd (MTI) - A parlament keddi döntésével megtiltotta a játéktermek és az elektronikus kaszinók üzemeltetését, pénznyerő gépek így csak játékkaszinókban működtethetők a jövőben.

WÄRSSY goes BUDAPEST Pop-up

WÄRSSY goes BUDAPEST Pop-up

Hütte Café
 1054 Budapest, Szabadság tér

 Nyitva: szept. 29 – okt. 21. szept. 29. és okt. 7. között H-V 18:00-23:00 okt. 8. és 21. között K-V 18:00-23:00

Szarvasgomba ünnep Gödöllőn...

Szarvasgomba ünnep Gödöllőn...

Szeptember 28-29-30-án, immáron második alkalommal rendezik meg Gödöllőn a Bor – Szarvasgomba Ünnepet. A kezdeményezést a Gödöllői Erzsébet Királyné Étterem hagyományteremtő szándékkal hívta életre négy éve, amihez a Gödöllői Szarvasgombász Egylet tavaly csatlakozott, így az italok és étkek királyai szép párost alkotva remek rendezvényt alakítottak. Az esemény helyszíne a város megújult főtere, illetve az Erzsébet királyné szálloda környéke.

Oktoberfest Bécsben is...

Oktoberfest Bécsben is...

A dirndli és a bőrnadrág játssza a főszerepet szeptember 27-től az osztrák fővárosban, ahol második alkalommal rendezik meg a Wiener Wiesn-t. A bécsi Oktoberfesten frissen csapolt sörrel, osztrák borokkal, regionális specialitásokkal és népzenei koncertekkel várják az érdeklődőket.

Nagy hír a Spar-tól...

Nagy hír a Spar-tól...

Október 15-től a SPAR üzletekben is elfogadják az Erzsébet-utalványokat - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t az üzletlánc. Ezzel a hipermarketláncok közül a Tesco mellett a Spar lett a második Erzsébet-utalvány elfogadóhely.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés