Bejelentkezés

Friss

Barbie Café nyílt Tajvanon...

Barbie Café nyílt Tajvanon...

Pink kanapékkal, tűsarkú cipőt formázó asztalokkal és székekkel és Barbie-nak öltözött személyzettel nyitott meg Tajvanon a legújabb témaétterem.

Bocuse d'Or: A  magyaroké a 10. hely...

Bocuse d'Or: A magyaroké a 10. hely...

Szerdán este nem sokkal fél hét után fejeződött be a Bocuse d'Or szakácsverseny eredményhirdetése Lyonban. A magyar csapatot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje vezette, ő a legjobb plakát közönségdíjával dicsekedhet, menüsorával a pontversenyben tizedik lett. A francia csapat nyert, dobogós helyen zárt Dánia és Japán.

Apple-kávézó nyílik Budapesten...

Apple-kávézó nyílik Budapesten...

Magyar tervezők munkáit és kávézni vágyó vásárlókat vár majd Budapesten februárban egy új Apple Store.

 Magyar szakács a világ legrangosabb szakácsversenyén...

Magyar szakács a világ legrangosabb szakácsversenyén...

A Bocuse d’Or a világ legrangosabb főzőversenye, két évente rendezik meg Franciaországban,Lyonban. Az 1987 óta megrendezett megmérettetésre magyar versenyző eddig nem jutott be. Széll Tamás /Onyx étterem Bp./személyében idén magyar versenyző is szerepel a Bocuse d’Or lyoni 2013-as döntőjében,amire még nem volt példa a Bocuse d’Or történelme során!

 I. Budai Hentes Fesztivál, disznótor és pálinka...

I. Budai Hentes Fesztivál, disznótor és pálinka...

Első alkalommal rendezik meg a Budai Hentes Fesztivált. Disznóvágás és feldolgozás, mindez jókedvű versenyekkel, evéssel, és természetesen sok pálinkával megfűszerezve.

Federer a Moet&Chandon nagykövete...

Federer a Moet&Chandon nagykövete...

A Moët & Chandon bejelentette,hogy márkájuk újdonsült nagykövete a többszörös Grand Slam győztes teniszező, Roger Federer lett.

Kizárólag robotokat alkalmaz egy kínai étterem...

Kizárólag robotokat alkalmaz egy kínai étterem...

Szórakoztatnak, főznek és felszolgálnak - a 20 darabos "személyzet" drága volt, de az áramon kívül nem kér fizetséget.A majdnem 180 millió forintnak megfelelő jüan beruházásával létrejött éttermet Kína tízedik legnagyobb településén, a Hejlungcsiang tartomány fővárosaként szolgáló Harbinban még tavaly júniusban nyitották meg, s azóta egyre növekvő népszerűségnek örvend.

 

Bors GasztroBár: ez az igazi....

Bors GasztroBár: ez az igazi....

Fél éve indult, és máris hamisítják. A két “Bors” egy pici helyen nagyot alkotott. A Bors GasztroBárba annak érdemes elmenni, aki szereti az egyedit, főleg ha az olcsó, de finom. A poharas levesek hazai úttörői már saját szörpöt és szendvicset is kínálnak. Jó étvágyat! /
Fróna Ivett írása /

Etyeki téli  piknik...

Etyeki téli piknik...

Az első Etyeki Piknik-et 2013. január 19-én a tor és bor jegyében rendezik meg,ahol disznóvágással, kóstolókkal, sütés-főzéssel, zenei, kulturális programokkal, valamint természetesen finom borokkal várják a látogatókat.

Torkos Csütörtök 2013....

Torkos Csütörtök 2013....

2013-ban ismét lesz Torkos Csütörtök! A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra idén – a néphagyománytól eltérően – kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik. A Magyar Turizmus Zrt. ezért – a gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve – 2013. január 31-én szervezi meg az akciót Farsangi Torkos Csütörtök néven. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés