Bejelentkezés

Élmény-gasztronómia az Andrássy úton..

Nemrégiben nyílt meg a La Perle Noire étterem az Andrássy Hotelben, a korábbi Baraka étterem helyén. A vendéglátóhely új koncepciót képvisel, a vendéglátást igyekszik élményszerűvé tenni.

Az étterem egyszerre kifinomult és elegáns, illetve hangulatos és kényelmes, ahol szívesen elidőzik az ember. Modern belső tereit harmonikusan egészíti ki a városnegyedre jellemző kert, ahol tavasztól őszig grill és koktélsarok is várja a vendégeket.

Pesti István séf és csapata fontosnak tartja, hogy mindig az adott szezonra jellemző, első osztályú és hazai alapanyagokat használja fel, a menüsor pedig kreatív és innovatív, ami élményszerűvé teszi az itt eltöltött időt. A gasztronómiai élményt fokozza a vendégeknek ajándékként kínált levendulaszirupos száraz pezsgő érkezéskor, a mindig más és más amuse bouche, azaz bemelegítő, étvágygerjesztő falatka valamint a petit four, levezető édesség melyek a La Perle Noire konyhájának kézjegyeit viselik.

Nagy figyelmet fordítanak a beszállító partnerek kiválasztására, de Pesti István, a legszebben tálaló magyar séf gyakran maga megy ki a piacra kora reggel, hogy a legszebb és legfrissebb árut választhassa ki az aznapi fogásokhoz. Az ételválasztékban a modern magyaros és európai ízvilág keveredik a kifinomult francia konyha stílusával.

A folyamatosan megújuló étlap tükrözi az évszakok változását, most a téli terítéken olyan különlegességek találhatók például, mint a pácolt kacsamáj birsalmával és boudin noir toasttal (véreshurkás pirított kenyér), a szarvasgerinc kelkáposztába göngyölve, gesztenyepürével, téli spárgával, gombákkal vagy a borjúszegy karfiollal, mogyoróval, szarvasgombás jus-vel. A főfogások mellett különleges desszerteket, házi kenyeret, exkluzív hazai és külföldi borokat valamint koktélokat is kínálnak.

Info: http://laperlenoire.hu/

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés