Bejelentkezés

Pezsgőbár nyílt a Madách téren...

A buborékok száma egy palackban közelít a végtelenhez, ahogyan a minőségi pezsgők kedvelői is egyre többen vannak.
Ez inspirálta arra a Double Bubble pezsgőbár ötletgazdáit, hogy a lehető legtöbb pezsgőt és champagne-t kínálják az exkluzív bárban, a Madách téren.

 

 

Míg a műfajjal ismerkedőket értő kollégák indítják el a buborékok és a pezsgővilág megismerése felé – kezdve a hazai borvidékekkel vagy olasz proseccókkal, folytatva a spanyol cavákkal vagy épp limoux-i crémant-okkal –, addig a legigényesebb pezsgőrajongók nyugodtan dőlhetnek hátra. A kínálatot a tévedhetetlen stílusérzékéről ismert Taittinger champagne-ház tételei koronázzák meg és olyan pezsgőborok teszik teljessé, mint az ikonikus Roederer vagy Dom Pérignon.

Magos Zoltán kreatív chef a kísérő falatokról, könnyű de annál kifinomultabb ízekről is gondoskodott, míg a bár kialakításában szintén az ital eleganciája köszön vissza. A csillár buborékokat idéző kristályai, a selyemtapéta mély arany színe, vagy a mutatós palackokat kiemelő fényes fekete felületek és fények – az élmény ott van a részletekben, épp mint egy igazán jó pezsgő kóstolásakor. Mindez a város szívében, a Gozsdu-udvar kapujában ideális találkozóhellyé teszi a bárt akár egy rövid napközbeni vagy munka utáni felfrissülésre, akár egy igazán pezsgő estéhez.

www.pezsgobar.com

Budapest, Madách tér 5.
Asztalfoglalás: +36 20 3402930

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés