Bejelentkezés

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás,hazai ízekkel

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a HUNGEXPO a korábbi FOODAPEST, UKBA és HOVENTA kiállítások partnereit.

A nemzetközi kiállítások sorában kiemelkedő szerepet tölt be a SIRHA élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítás. A Franciaországban, Lyonban kétévente szervezett kiállításon legutóbb 162 000 látogató és 2 200 kiállító jelent meg.

Magyarországon egyedüliként a HUNGEXPO kapta meg a jogot, hogy SIRHA brand alatt szakkiállítást szervezzen. A nemzetközi támogatás mellett számos szakmai partnerrel dolgozunk együtt.

A rendezvény szervezésében és kommunikációjában kiemelt szakmai partner a METRO Kereskedelmi Kft., Szakmai partner a Magyar Bocuse d’Or Akadémia és a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága, hivatalos lap és kiemelt médiatámogató a Trade magazin.

A kiállítás fővédnöke Dr. Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter.

A nemzetközileg elismert brand, az állami szerepvállalás, a magas színvonalú szakmai programok, az iparág számára kedvező időzítés, a szakmai közreműködők biztos hátteret teremtenek a megvalósításban.

A programok sorában szerepel a Bocuse d’Or magyarországi döntője, a Kolonics Zoltán szakmai közreműködésével megrendezésre kerülő SIRHA Budapest Desszert verseny, az Élelmiszeripari Börze programjai, az MVI konferenciája, az ÉLOSZ szakmai napja és még számos bemutató és konferencia.

A kiállítás célja az iparág fontos szereplőinek bemutatása mellett, hogy nemzetközi színvonalú versenyeket és bemutatókat tegyen elérhetővé a hazai szakemberek számára, és lehetőséget biztosítson a tehetséges szakemberek bemutatkozásának.

A kiállítás 10 000 nm területet foglal a Hungexpo legnagyobb, A pavilonjában. A kiállítók 20 %-a külföldről érkezik.

Látogasson el Magyarország legnagyobb élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari valamint gasztronómiai szakkiállítására!

További információk: http://www.sirha-budapest.com/nyito

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés