Bejelentkezés

Luxus jégkrém New Yorkból..

A sikeres Häagen-Dazs világmárka története mintegy 90 évvel ezelőtt kezdett íródni New York-ban. Itt alapította meg 1921-ben Mattuse úr lengyel emigráns családja a gyümölcsfagylalt gyártását és megkezdte a fagylalt kiskereskedelmi értékesítését is. 1932-ben a családi vállalkozást fia, Reuben Mattus vette át és fejlesztette tovább.
1961-től Reuben Mattus kiváló fagylaltját a titkozatos Häagen-Dazs fantázianév alatt kezdi értékesíteni, mely a hagyományt, kiváló minőséget, frissességet és eredetiséget hivatott kifejezni – azokat az értékeket, melyek máig elengedhetetlenül összekapcsolódnak a Häagen-Dazs fagylalttal. Akkoriban ez a fagylalt csak egyes New York környéki cukrászdákban volt kapható. Gyorsan tett szert új vásárlókra és a 70-es évek elején az amerikai piac vezetőjévé nőtte ki magát. És megnyílt előtte a nagyvilág kapuja: Távol-Kelettől egészen Európáig. Ma a Häagen-Dazs fagylaltot több mint 70 ország lakója élvezheti.

A Häagen-Dazs fagylaltok különleges minőségüknek köszönhetően a világ több mint 70 országában hódították meg a jeges falatok szerelmeseit. Az elsőosztályú alapanyagok mesteri kombinációi, ugyanakkor nem tartalmaznak tartósítószereket, sem mesterséges színezőanyagokat és emulgátorokat – csak tiszta élvezetet minimális levegőtartalommal. A Häagen-Dazs fagylaltok alapjaként olyan komponensek szolgálnak mint a friss tejszín, pasztörizált tej, tojássárgája és cukor, melyekhez konkrét recept alapján rengeteg gyümölcs, mogyoró, ostya vagy megfelelő öntet társul. Jó minőségű nyersanyagok tökéletesen kiegyensúlyozott kompozíciója, igényes, több mint húsz százalékos minőségellenőrzéssel, a cukrászmesteri tökéletesség legjobb hagyományának szellemében kimagasló ízélvezetet nyújt, minden egyes kanál után.

Häagen-Dazs Fagylaltozó,
Aréna Plaza, 1087.Budapest, Kerepesi út 9.,
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ,
www.hdpartner.hu

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés