Bejelentkezés

Organic & Sushi Bistro Budapesten...

A Zelefant Organic & Sushi Bistro-ban egyaránt megtalálható számos hagyományos, de egészséges, és 100 %-ban organikus alapanyagokból készült étel és ital.

Az organikus ételek rengeteg rostot tartalmaznak, melyek fogyasztása nemcsak a modern táplálkozás elengedhetetlen feltétele, de jobb közérzetet biztosít, megnő az energia szint és fokozódik az immunrendszer ellenálló képessége.

A Zelefant Bistro-ban forgalmazott egészséges és organikus ételeknek magas a vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalma, éppen ezért az ételek elkészítésénél törekedtünk ezen előnyök megtartására.

Válogasson Ön is kedvére a friss, egészséges és természetes alapanyagokból készült ízletes saláták, sushik, szendvicsek, házi készítésű sütemények, smoothiek közül, és merüljön el az egészséges és organikus ételeink világában.

A Zelefant Bistro gondol az egészséges környezet megóvására is, hiszen minden általunk felhasznált csomagolóanyag (PLA) kivétel nélkül újrahasznosítható, 100 %-ban lebomló, komposztálható alapanyagokból készülnek. Számunkra fontos, hogy ne bocsássunk ki a környezetünkre káros anyagokat.

 

Weboldal: http://www.zelefant.hu/

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés