Bejelentkezés

Bővülést tervez a Foodpanda...

Már közel 360 magyarországi étterem szolgáltatásai érhetők el a Foodpanda szolgáltatásával, az ételfutár szolgáltatást nyújtó cég az idén további bővülést tervez - közölte Csapó Zsolt, a Foodpanda HU Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a globális Foodpanda-csoport Magyarországon közel egy éve, 2013 február óta van jelen. A statisztikáik szerint az ételrendelések egyharmada okos telefon alkalmazáson keresztül történik. Jelenleg közel 360 magyarországi éttermet listáznak, de ez a szám folyamatosan nő. Budapest mellett országszerte 5 nagyvárosban vannak jelen.

A társaságnak még nincs teljes, lezárt üzleti éve. A Foodpanda-csoport a globális terjeszkedéshez 20 millió dolláros tőkebefektetést kapott. Jelenleg a világ 37 országában van jelen, stratégiája szerint a cég nyolc további országban jelenik meg a piacon 2014-ben, egyebek között Horvátországban, Bulgáriában, Szerbiában, és Szlovéniában. A Foodpanda és a partnercége, a Hello food a leggyorsabb ütemben növekvő online ételrendelő szolgáltatás. 2013-ban a Foodpanda már kapott 20 millió dollárt több befektetői csoporttól. A szolgáltatással a fogyasztók online választhatják ki és rendelhetik meg kedvenc ételeiket, majd a Foodpanda a rendelést közvetlenül az éttermeknek továbbítja, akik kiszállítják azt. Világszerte több mint 22 ezer partnerétteremmel működnek együtt, és több mint 800 alkalmazottat foglalkoztatnak.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés