Bejelentkezés

BaGaTech nemzetközi szakkiállítás Bp..

A BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást a piaci szereplők azon igénye alapján hoztuk létre, hogy olyan megújuló és Magyarországon eddig még egyedülálló rendezvényre van szükség, amely a pékszakmában és cukrászatban dolgozók mellett, a vendéglátóipar szakembereinek is szól.  /2014 március 6-8 Syma Csarnok Budapest/


Rendezvényünket a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség támogatásával és együttműködésében szervezzük, amely garancia a szakmai látogatói kör széles és hatékony elérésére valamint színvonalas bemutatók, programok megvalósítására.

Kiállítóink számára olyan kedvező ár-érték arányú megjelenést kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy a piaci szereplők minél nagyobb számban vegyenek részt a rendezvényen és az ágazatok egészét reprezentálják.

Helyszínként korszerű és jól megközelíthető kiállítási csarnok – ingyenes parkolással – várja a kiállítókat és látogatókat.

A sikeres kiállítási megjelenéshez tapasztalt szervezői háttér biztosítja a szükséges feltételeket.

Hisszük, hogy a jövőben 2 évente közösen létrehozhatjuk a sütőipar, cukrász és vendéglátóipari szakemberek színvonalas szakmai bemutatóját, amelyre mindenki számít és amelyre annak zárását követően is pozitívan gondolnak vissza. Kiállításszervezőként több évtizedes tapasztalattal biztosítjuk a zökkenőmentes szervezést, a folyamatos információcserét és zavartalan lebonyolítást. Bízunk benne, hogy Önök is egyetértenek a megújítás szükségszerűségével és kiállítóként csatlakoznak a BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállításhoz.

A rendezvény honlapja : http://www.bagatech.hu/

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés