Bejelentkezés

Féláron ehetünk egy izraeli étteremben, ha kikapcsoljuk ..

Egy jeruzsálemi étteremben csaknem ötvenszázalékos kedvezménnyel jutalmazzák azt a vendéget, aki az ott töltött időre teljesen kikapcsolja okostelefonját vagy táblagépét.

 

Facebook, Twitter, Viber csak néhány szolgáltatás, amelyek manapság már szinte mindenhova elkísérnek bennünket. Egy izraeli étterem tulajdonosa azonban megelégelte az állandó csipogó mobilok, és egyéb elektronikai kütyük zaját, ezért ötvenszázalékos kedvezménnyel jutalmazza azt a fizetővendéget, aki a vendéglátóhelyiségben töltött időre teljesen elhallgattatja mobilját.

 

Jawdat Ibrahim, az Abu Ghosh étterem tulajdonosa úgy véli, az étkezés ma már nem úgy zajlik, mint régen. Rohanó világunkban nem jut idő a megfelelő, egészséges táplálkozásra, gyorséttermekbe járunk, s a családi tradicionális hagyományú étkezések egyszerűen megszűntek.

Az étterem-tulajdonos éppen ezért úgy gondolta, egy nem mindennapi akcióval igyekszik megszabadulni, – ha ugyan csak egy kis időre is – a facebook értesítésektől zajongó mobiloktól. Az étterembe belépve, mobilunkat, táblagépünket kikapcsolt állapotban leadva, féláron fogyaszthatunk mindenből.

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés