Bejelentkezés

Svájci vonaton nyit üzletet a Starbucks...

A kávézólánc tesztjelleggel boltot nyit egy vasúti kocsiban Svájcban.

A Starbucks már megjelent az élelmiszerboltokban, nyitott üzleteket az egyetemeken és néhány repülőgép-útvonalon is megtalálható már. A szokásos profiltól eltérő terjeszkedést folytatva, most egy svájci vonaton jelenik meg.

A cég az SBB-vel- Svájc nemzeti vasúttársaságával partnerségben november 21-én indítja útjára "mozgó boltját" a genfi repülőtértől St. Gallen-be közlekedő vasútvonalon.

A bolt lesz az egyik legkisebb a Starbucks valaha létezett üzletei közül, a vállalat szerint pedig a kivitelezése komoly kihívást jelentett. A koncepció kialakítása során figyelembe kellett venni az állandó mozgást, a tér korlátozottságát és a vasúttársaság szigorú biztonsági előírásait. A kocsiban kialakított kétszintes kávézóban összesen 50 ülőhely található. Az üzlet alsó szintjén a bár, a felsőn a társalgó lesz kialakítva. A kávézó a jól ismert dizájnnal és választékkal várja majd fogyasztóit.

A Starbucks nyilatkozata szerint a vasúti üzlet egyelőre tesztjelleggel fut, ám amennyiben beválik, az üzletkoncepció máshol is megjelenhet majd- írja a usatoday.com.

 

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés