Bejelentkezés

Háztartások részére, Heineken sörautomata..

A holland cég kávégépekhez hasonló sörcsapoló masinával rukkolt elő- és ígérete szerint "tökéletes" csapolt sör élményt nyújt majd a háztartásoknak.

A készülék "Sub" névre hallgat, amely arról kapta nevét, hogy hasonló módon helyezi nyomás alá a sört, akár a merülő tengeralattjáró a vizet. A Marc Newson ipari tervező által létrehozott készülékkel cserélhető, 2 literes söröshordókból lehet kinyerni a habzó nedűt.

A termék számára egy külön online portált indít a cég, emellett a Heineken e-kereskedelmi platformján, valamint felső kategóriás áruházakban lesz elérhető- a szupermarketekben csak később fog megjelenni. Az innovációval a Heineken célja egyben az is, hogy kevésbé ismert - de a sörrajongók számára jól csengő nevű- tradicionális márkáit előtérbe helyezze. Kezdetben a Heineken, az Affligem, a Desperados, a Birra Moretti és a Baffo d' Oro italai kerülnek a hordókba, ám a cég még több brand-je is megjelenne a jövőben, sőt szezonális sört is elérhetővé tenne.

 

 

A Heineken a "minőségi" otthoni ivás élményét kereső fogyasztók igényeit igyekszik kielégíteni és a Nespresso kávéfőző- automatáinak sikerén felbuzdulva, elsősorban a "kütyü-orientált" férfiközönséget igyekszik megcélozni.

A sörcsapoló-gép világszerte 2014-től kezdve jelenik meg a piacokon- elsőként Franciaországban és Olaszországban. A cég globális marketingkampányt indít majd a "Sub"-nak, amely outdoor-, print, PR-, online videó-, és televíziós aktivitásokat egyaránt magában foglal- írja a Marketingweek.

Forrás : marketinginfo-hu

Restaurant Video Guide

< >

Van egy jó recepted?

Legfrissebb receptek

< >

SZÉP kártya elfogadóhelyek

< >

Kövess minket a Facebookon is !!!

Hírlevél

Hírek,érdekességek,receptek,programok,első kézből!

Név
E-mail
Feliratkozás

hírdetés

Koktélok

< >

hírdetés

Hirdetés